Kuopion helluntaiseurakunta

Kuopion Helluntai­seurakunta
Vuorikatu 29
70100 KUOPIO

Toimisto palvelee ti-ke klo 9-13
Puh: 050 373 3543
S-posti: toimisto (at) eelim.net

Iltapäivät avioliitolle ja avioliittopäivä

Kuopion helluntaiseurakunnassa on viime vuosina alettu tehdä aktiivisesti avioliittotyötä avioliittoiltapäivien muodossa. Kävijöitä on ollut kiitettävästi, ja parisuhteen hyvinvoinnin turvaaminen lieneekin tärkeää jokaiselle pariskunnalle yhteisen taipaleen varrella. Työn tavoitteena on lisätä avioparien hyvinvointia ja keskinäistä yhteyttä.

Avioliittopäivä 16.2.2019

Klikkaa kuvaa .

Lauantaina 16.2.2019 klo 12.30 alkaen järjestämme Kuopion Eelimillä avioliittopäivän yhteistyössä kristillistä avioliittotyötä tekevän Parempi avioliitto ry:n kanssa. Lastenhoito järjestetään. Siihen ilmoittautuminen 13.2. mennessä Lealle, puh. 050 412 5601.

Tervetulleita mukaan ovat kaikenlaiset pariskunnat seurustelevista ja kihlapareista aina avioliiton konkareihin. Avioliittopäivän luentovastuussa ovat Parempi avioliitto ry:n luennoitsijat Tanja ja Sami Kallio.

Kanavien aiheet ovat monipuoliset, ja niistä jokainen pari voi valita omalle kohdalle parhaiten sopivan.

Kuopion helluntaiseurakunnan avioliittotyössä kunnioitamme jokaisen yksityisyyttä, eikä omia ajatuksia ei ole välttämätöntä jakaa ääneen muiden, kuin oman puolison kanssa. Haluamme keskustelutehtävien avulla auttaa puolisoita kohti rakentavaa ja rakastavaa keskustelukulttuuria. Avioliittotyötä suunnitteleva ja toteuttava tiimi koostuu aviopareista, ja uskomme myös vertaistuen voimaan. Tilaisuuksissamme on järjestetty lastenhoito. Lisätietoa kuukausittaisista avioliittopäivistä sekä lastenhoidosta sivustolta eelim.net.

Lisätietoa Parempi avioliitto ry:n toiminnasta internet-sivuilta parempiavioliitto.fi.

Se, mihin katsot, kasvaa.

Ohjelma:
12.30 Aloitus

13.00 Luento: Kiintymyssuhde ja kodin ilmapiiri
14.00 Kanavat
15.00 Kahvio palvelee
16.00 Luento: Irti loukkaantumisen ja puolustautumisen kehästä
17.00 Loppuhetki yhdessä