Kuopion helluntaiseurakunta

Kuopion Helluntai­seurakunta
Vuorikatu 29
70100 KUOPIO

Toimisto palvelee ti-ke klo 9-13
Puh: 050 373 3543
S-posti: toimisto (at) eelim.net

Ristin maa – konserttiSunnuntaina 03.12.2017 klo 16 järjestetään Kuopion musiikkikeskuksen konserttisalissa suri Ristin maa -tapahtuma, jossa ovat mukana Jippii-suurkuoro, Kings KIdsien -koreaografiaryhmät, ja Kuopion kaupunginorkesteri johtajanaan Atso Almila.

Musiikkikeskuksen tapahtuma on huipennus Itä-Suomen Jippii ja King’s Kids-ryhmien Ristin maa-kiertuelle. Maakunnallinen satojen lasten ja nuorten suurkuoro ja koreografiaryhmät johdattavat sinfoniaorkesterin säestyksellä Suomen itsenäisyyden ja reformaation juhlavuoden kunniaksi musiikilliselle matkalle suomalaisuuden juurille.

Lasse Heikkilän tuttuja ja uusia raikkaita Jippii – lauluja ym. hengellisiä lauluja tulkitsevat ihastuttavat pienet ja isommat solistit. Tapahtuma on suunniteltu kestoltaan ja sisällöltään kaikille sukupolville ja koko perheelle sopivaksi. Väliajalla on hauskaa toimintaa lapsille.

Tapahtuman järjestävät Jippii ja King’s Kids Itä-Suomi yhteistyössä seurakuntien kanssa. 

 LIPUNMYYNTI

Kaikki liput ovat numeroituja paikkalippuja. Konserttisalin tuolikartta löytyy Musiikkikeskuksen ja lippu.fi – nettisivuilta.  Eri myyntipisteillä on hieman erilaiset palvelumaksut/ lippu. Lippujen kokonaishinta siis vaihtelee hieman riippuen sen ostopaikasta.

Aikuisten (alk. 14,50€) ja lasten alle 18 v (alk. 3,50 €) liput on edullisin, nopein ja helpoin ostaa  verkkopalvelusta lippu.fi. Liput voi siellä maksaa verkkopankkitunnuksilla ja ne lähetetään ostajalle sähköpostina, mistä ne voi tulostaa itselleen tai näyttää konsertissa mobiiliaitteella ovimiehelle.  Kopiomalla  alla olevan osoitteen ja liittämällä sen selaimeesi pääset suoraan oikealle sivulle.

http://www.lippu.fi/ristin-maa-konsertti-lippuja-kuopio.html?affiliate=ADV&doc=artistPages/tickets&fun=artist&action=tickets&key=1919968$9716704

Ryhmä/perhelippu (2 aik. + 2 lasta tai 1 aik.+ 3 lasta) on edullisin (30€) hankkia Kuopion  Musiikkikeskukselta käymällä lippukassalla tai tekemällä varaus lähettämällä sähköpostia  musiikkikeskus@kuopio.fi. Varauksen voi tehdä myös soittamalla Musiikkikeskuksen lippukassan  palvelunumeroon    0600 96100 (1,98 €/min.+pvm) ma – pe klo 12 – 17 , mistä saa myös neuvontaa.

Liput voi varata ja lunastaa myös: Kuopion kaupungin teatterin lipunmyynnistä  p. 0600 413143 (1,98 €/min.+ pvm + pmp) ma – la klo 9 – 19, auki esityspäivinä 2 h ennen esityksiä ja la klo 12 – 18,  Kuopio Infosta (Kauppakeskus Apaja) ma – pe klo 9 – 16  ja  Kuopion Sokoksen kioskilta aukioloaikoina

Kaikilta R – kioskeilta voi  lunastaa muualta varatut liput esittämällä varauksen yhteydessä saadun tapahtumanumeron!

 * LIPPUPISTEEN puhelinpalvelusta  0600 900 900 (1,98 €/min.+pvm)
ma – la klo 9 – 21, su klo 10 -18  tai minulta voi kysyä tarvittaessa neuvoa!

Alle 1v sylissä istuva lapsi, sotaveteraanit ja  lotat ilmaiseksi  Mikäli ryhmäänne kuuluu veteraaneja/lottia, pyydän olemaan yhteydessä etukäteen, jos mahdollista.

Henkilökohtainen avustaja pääsee maksutta avustettavan asiakkaan pääsylipulla Kuopion Musiikkikeskuksen erikseen määrätyille paikoille. Henkilökohtaista avustajaa tarvitsevia asiakkaita pyydetään ilmoittamaan avustajan mukanaolosta sekä muista erityistoivomuksista lipunoston yhteydessä. HUOM! Pyörätuolipaikkoja on rajoitetusti. Paikkoja ei voi lunastaa Lippupisteen verkkokaupasta. Asiakkaita pyydetään saapumaan tilaisuuksiin riittävän ajoissa.

http://www.kingskids.fi/fi/kings-kids/ajankohtaista/ristin-maa-2017/

http://www.suomalainenusko.fi/ristin-maa/

http://www.jippiimissio.fi/tapahtumat

Minna Räihä
raiha.minna@gmail.com,
p. 040 – 9111530 King’s Kids Finland
Itä – Suomen aluekoordinaattori