Kuopion helluntaiseurakunta

Kuopion Helluntai­seurakunta
Vuorikatu 29
70100 KUOPIO

Toimisto palvelee ti-ke klo 9-13
Puh: 050 373 3543
S-posti: toimisto (at) eelim.net

Salme Blomster Kuopiossa

Salme Blomster on työskennellyt terapeuttina, kouluttajana, luennoitsijana, toimittajana ja kirjailijana ja yhdistänyt oppimiaan terapiasuuntia niiltä osin kun ne toimivat Raamatun sanan mukaisesti ja tehnyt niistä oman, kristillisiä arvoja kunnioittavan tavan auttaa ja palvella. Hän on työskennellyt sairaaloissa, kouluissa, työyhteisöissä, seurakunnissa ja pienryhmissä. Hän on ollut kouluttamassa niin sekulaareja kuin hengellisissä tehtävissä toimivia johtajia, auttajia ja työntekijöitä.

Kuopiossa 10.3. järjestettävässä naistenpäivässä Salme Blomsterin aiheena on ”Tunnista tunteesi, tutustu sisäiseen lapseesi.” Blomster on käsitellyt aihetta muun muassa kirjassaan ”Sisäinen lapsi meissä.”  Hän johdattaa lukijaansa kasvokkain käyttäytymisemme kanssa; tavastamme ja kyvystämme reagoida ja tuntea, näyttää tunteita ja elää niiden kanssa. Sisäinen lapsi kuvaa tunneikäämme. Se on yhtä vanha kuin meissä asuva tarvitseva lapsi. Lapsena syntyneet hoitamattomat traumat ja neuroosit aiheuttavat pysyvän vuotokohdan identiteettiimme, ellemme kuule sisäisen lapsen hätää ja vastaa niihin tarpeisiin, jotka syystä tai toisesta jäivät aikanaan hoitamatta.

Salme Blomsterin vierailu on osa Kuopion helluntaiseurakunnan naistentyötä, joka jo vuosien ajan on järjestänyt mm. Naiset kaivolla -iltoja kerran kuukaudessa.

Vierailunsa aikana Blomster puhuu myös Kuopion helluntaiseurakunnan jumalanpalveluksessa sunnuntaina 11.3. klo 11.