Kuopion helluntaiseurakunta | Kurssit ja koulutus

Kuopion helluntaiseurakunta

Kuopion Helluntai­seurakunta
Vuorikatu 29
70100 KUOPIO

Toimisto palvelee ti-ke klo 9-13
Puh: 050 373 3543
S-posti: toimisto (at) eelim.net

SEURAKUNNASSAMME JÄRJESTETTÄVÄT KURSSIT

Seurakunnassamme järjestetään tavanomaisen raamatunopetuksen lisäksi erilaista koulutusta ja kursseja. Sinä, joka haluat oppia enemmän uskovaisena elämisestä, Jeesuksen seuraamisesta tai vaikkapa käytännön lähetystyöstä, voit saada enemmän tietoa juuri tällaisilla lyhytkursseilla. Tule ja tutustu!

Kairos-kurssi

Kairos on kristittyjen yhteinen, opetuslapseuttava intensiivikurssi, joka kouluttaa, innostaa ja haastaa aktiiviseen osallistumiseen, etenkin saavuttamattomien kansojen saavuttamiseksi. Kurssimaksu 60€ ja ruokamaksu 40€ (koko kurssin ajalta).
Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan kurssille!

Uskon perusteet -kurssi

Kurssin tavoitteena on, että osallistuja vahvistuu Jeesuksen opetuslapsena, oppii tuntemaan Jumalaa ja ymmärtämään, mitä on olla Jumalan lapsi.
Kurssi on tarkoitettu kaikille uskoville. Kurssi koostuu uskovalle hyvin tärkeistä jokapäiväisistä aiheista. Kurssilla käsitellään mm. Lunastettu, Raamattu, rukous, kiusaukset, seurakunta, kaste, johdatus, Pyhä Henki, todistaminen. Ilmoittaudu kurssille täältä.

 Opetuslapseuspolku

Seurakuntamme näky on opetuslapseuttaa ja rohkaista uskovia kasvamaan todellisiksi Jeesuksen seuraajiksi. Jeesus antoi tähän mallin elämällä ja opettamalla valitsemiensa 12 opetuslapsen kanssa ja lähettämällä heidät viemään evankeliumia eteenpäin. Opetuslapseuskurssien avulla pyrimme kasvattamaan hengellisiä äitejä ja isiä, jotka voivat ohjata toisia kasvamaan Jeesuksen seuraamisessa.
Lue lisää täältä ja ilmoittaudu kurssille mukaan.