Etsimme huipputyyppiä vastaamaan lapsi- ja perhetyöstä seurakunnassamme!

Kuopion Eelimillä lapsityössä on hyvä meininki. Jotta työmme voi laajeta ja tavoittaa lisää paikkakuntamme lapsia, nuoria ja perheitä, tarvitsemme tehtävään työntekijän. Tämänhetkisiä seurakuntalaisten voimin toteutettavia toimintamuotojamme ovat joka sunnuntaiset pyhis ja raamis, Royal Rangers -toiminta sekä lapsikuoro. Lisäksi järjestämme neljästi vuodessa suuremman lastentapahtuman, jota toteuttamassa on kymmeniä vapaaehtoisia.

Työntekijänä sinun tehtäväsi olisi ensisijaisesti kehittää ja luoda uutta ja toteuttaa jo olemassa olevaa toimintaa yhteistyössä vapaaehtoisten kanssa. Erityisenä toiveena olisi jatkaa  koululaisryhmille suunnattujen joulu- ja pääsiäisseikkailujen toteuttamista sekä saada vahvistusta warkkityöhön.

Työnkuvaa on mahdollista muotoilla kykyjesi ja osaamisesi mukaisesti, ja olemme avoimia erilaisille vaihtoehdoille. Työsuhde voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen, ja työnkuvaan voidaan yhdistää lapsi- ja perhetyön lisäksi myös muuta seurakuntatyötä.

Eelimillä et jää yksin! Lukuisten vapaaehtoisten lisäksi meillä on kannustava ja rohkaiseva työyhteisö, jossa työhyvinvoinnista ja -ilmapiiristä halutaan pitää huolta. Lisäksi mukana olemme me, koko seurakunta, joka rukoilee lapsi- ja perhetyön, lasten ja työntekijöidensä puolesta.

Jos kiinnostuit tehtävästä, rukoile johdatusta ja ota yhteyttä vanhimmiston puheenjohtaja Mika Salmenkiveen, puh. 040-5760029

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset mahdollisine liitteineen pyydetään lähettämään
joko postitse Vuorikatu 29, 70100 KUOPIO tai sähköpostilla osoitteeseen toimisto@eelim.net

Haku on avoinna toistaiseksi