Pyhiksessä tarjoamme 3–6-vuotiaille lapsille ikätason mukaista ja turvallista hengellistä opetusta. Pyhäkoulu pidetään yläkerran pyhistilassa sunnuntain jumalanpalveluksen aikana. Pyhiksen alkamisesta ilmoitetaan erikseen jumalanpalveluksen alkupuolella.

Lapsen ensimmäisillä pyhiskerroilla toivomme teidän varmistavan, että lapsi jää mielellään pyhäkouluun. Huolehdimme lapsista jumalanpalveluksen loppuun saakka, jonka jälkeen vanhemmat hakevat lapsensa yläkerran pyhistilasta. Myös vanhemmat ovat erittäin tervetulleita osallistumaan pyhikseen, ja oman aikuisen kanssa voivat alle 3-vuotiaatkin tulla mukaan.

Pyhäkoulussa pelataan, leikitään, askarrellaan ja opitaan lapsia kiinnostavilla tavoilla. Opetuksessa käytämme apuna Aikamedian Ilonpesä-opasta, jonka sisältö on suunnattu pyhäkouluikäisille.

Pyhiksessä on mehu- ja keksitarjoilu. Mikäli lapsellanne on allergioita tai muita erityistarpeita, pyydämme muistuttamaan asiasta erikseen joka kerta vaihtuvien vetäjien vuoksi. Erityisen vakavissa allergiatapauksissa pyydämme tuomaan oman mehun ja keksit mukana.

Lisätietoa pyhiksestä saa Elinalta, puh. 050-3440210.