Jos sinua kiinnostavat erätaidot, luonto ja retkeily, tule tutustumaan Rangereihin. Royal Rangers on tytöille ja pojille kouluikäisistä ylöspäin tarkoitettu retkeilyä, erätaitoja, luonnossa liikkumista, ensiapua ja kädentaitoja opettava sekä luonnon kunnioittamista ja kristillisiä arvoja korostava toimintamuoto.

Lapsi/nuori oppii liikkumaan ja selviytymään luonnossa sitä ja kanssaihmistä kunnioittaen. Lisäksi harjoittelemme myös kalastuksen eri muotoja ja pelaamme eri pelejä ja kilpailuja yhdessä. Järjestämme 1-2 kertaa vuodessa leirin, jolloin halukkaat pääsevät testaamaan erätaitojaan oikein kunnolla luonnon ääressä. Kausimaksua ei ole, ja tutustumaan voit tulla milloin vaan.

Pikku-Rangerit (1-3 lk ja 4-6 lk) kokoontuvat joka parittoman viikon- ja isot Rangerit (7 lk->) joka parillisen viikon keskiviikko-iltana klo 18 alkaen (1,5-2 h).  Yhteisistä kokoontumista  ilmoitetaan erikseen. Tervetuloa mukaan!

Säännöllisten kertojen tarkempi aikataulu ja kokoontumispaikat löytyvät seurakuntamme ohjelmakalenterista: www.eelim.net/tilaisuudet/

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
Juho-Matti Ojala
P. 045 114 5993, jmmojala (at) gmail.com

Toistaiseksi voimassaoleva l

Lupalappu 2023