Kuopion helluntaiseurakunta | Lapset, varkit ja perheet

Kuopion helluntaiseurakunta

Kuopion Helluntai­seurakunta
Vuorikatu 29
70100 KUOPIO

Toimisto palvelee ti-ke klo 9-13
Puh: 050 373 3543
S-posti: toimisto (at) eelim.net

Lapset ja perheet

PYHÄKOULU ja RAAMATTULUOKKA
Nämä lasten tilaisuudet järjestetään seurakunnan tiloissa sunnuntaisin, samanaikaisesti jumalanpalveluksen kanssa.
Lue lisää täältä

ILON PÄIVÄ! -tapahtuma
Ilon päivä! -tapahtuma järjestetään 1.2. lauantaina klo 16. Tapahtumissa on opettavainen ja jännä löytöretki, musiikkia ja paljon erilaisia hauskoja toiminnallisia pisteitä. Tarjolla on myös herkkuja ja välipalaa. Tapahtuma on avoin kaikille lapsille ja perheille! Maaliskuussa ilon päivää vietetään pääsiäisvaelluksen merkeissä su 29.3. Pääsiäisvaellus on aikavälillä klo 15-18. Kierrokset alkavat noin puolen tunnin välein; voit saapua paikalle itsellesi sopivaan aikaan. Kierroksille pääsee tulojärjestyksessä.
Toiminnasta vastaa Elisa Harju p. 044 256 9225.

Pääsiäisvaellukseen on tapahtuman lisäksi avoimet ovet  keskiviikkona 1.4 klo 18.

JIPPII -KUORO
Lapsikuoro harjoittelee maanantaisin klo 17.30-18.30 seurakuntamme yläsalissa/alasalissa tai Koti-seurakunnan tiloissa. Kuorossa laulamme, rukoilemme, ja opimme uutta rakastavasta Taivaan Isästä. Esiinnymme noin kerran kuussa ja olemme välillä isommilla keikoilla mukana Suomen muiden Jippiikuorojen kanssa ja king’s kidsien kanssa. Avoin kaikille lapsille, tervetuloa mukaan! Toiminnasta vastaa Elisa Harju p. 044 256 9225. Lue lisää täältä

KING´S KIDS
Toiminta on tarkoitettu yli 6-v. lapsille ja nuorille.  Osan ajasta voimme jakaantua kahteen ryhmään, 6-12-vuotiaat ja yli 13-vuotiaat. Ota King´s Kids -iltaan oma juomapullo ja rento vaatetus, jossa on helppo liikkua. Ilta koostuu mukavasta yhdessäolosta, raamatunopetuksesta, rukouksesta, koreografiaharjoituksista, peleistä, askartelusta ja leikeistä. Palvelemme seurakunnan tilaisuuksissa, teemme vierailuja ja toimimme yhteistyössä Jippii-kuorojen kanssa. Toiminnasta vastaa Miia Kuronen  p. 050 331 553.

PERHEKAHVILA
Perhekahvilassa on mukavaa yhdessä oloa muiden perheiden kanssa torstaisin klo 9.30-12.15. Sisään pääsee toimiston ovesta parkkipaikan puolelta. Mukaan saa tulla vapaasti mihin aikaan tahansa (soita kelloa tai puhelinnumeroon, jos ovi on jo mennyt lukkoon). Perhekahvilassa on rentoa perheiden yhdessä oloa, arkinen lounas jälkkäreineen, pieni opetuksellinen, musiikillinen hetki sekä mahdollisuus asioiden jakamiseen ja rukoukseen. Tervetuloa äidit, isät, isovanhemmat ja muut huoltajat lasten ja lastenlastenne kanssa!
Lisätietoja Elisa Harjulta, p. 044 256 9225.

WARKKI-ILLAT
Varhaisnuorten oma kerho.
Lue lisää täältä

ROYAL RANGERS
Jos erätaidot, retkeily ja luonto kiinnostavat sinua – tule mukaan Rangereihin!
Lue lisää Royal Rangers -toiminnasta

KESÄLEIRIT
Haluamme tarjota lapsille sopivassa paketissa evankeliumin ilosanomaa ja hauskaa tekemistä sekä vahvistaa lapsen uskoa ja ystävyyssuhteita. Valittavana on lastenleiri nuoremmille ja varkkileiri hieman isommille. Leireillä haluamme kertoa sanoin ja teoin rakastavasta ja turvallisesta Taivaan isästä, joka voi antaa jokaiselle lapselle parhaan mahdollisen elämän ja ikuisuuden.
Ilmoittaudu leirille täältä