Kuopion helluntaiseurakunta | Lapset, varkit ja perheet

Kuopion helluntaiseurakunta

Kuopion Helluntai­seurakunta
Vuorikatu 29
70100 KUOPIO

Toimisto palvelee ti-ke klo 9-13
Puh: 050 373 3543
S-posti: toimisto (at) eelim.net

Lapset ja perheet

Lapsityö, lukuun ottamatta Warkki-iltoja ja Royal Rangers -toimintaa,  on tauolla korona-tilanteen takia.
Pyhäkoulut näkyvät YouTubessa.

PYHÄKOULU ja RAAMATTULUOKKA
Nämä lasten tilaisuudet järjestetään lukuvuoden aikana seurakunnan tiloissa sunnuntaisin, samanaikaisesti jumalanpalveluksen kanssa.

Lue lisää täältä

ILON PÄIVÄ! -tapahtuma
Ilon päivä! -tapahtumia järjestetään noin 4 kertaa vuoden aikana. Mahdolliset Ilon päivä -tapahtumat löytyvät ohjelmakalenterista.

JIPPII -KUORO
Jippii-kuoro harjoittelee maanantaisin Kuopion Kristillisen koulun musiikkiluokassa klo 15.30-16.30. Jippii-kuorossa laulamme, soitamme, rukoilemme, ja opimme uutta rakastavasta Taivaan Isästä. Esiinnymme noin kerran kuussa ja olemme välillä isommilla keikoilla mukana Suomen muiden Jippiikuorojen kanssa ja King’s kidsien kanssa. Avoin kaikille lapsille, tervetuloa mukaan! .

PERHEKAHVILA
Perhekahvilassa on mukavaa yhdessä oloa muiden perheiden kanssa torstaisin klo 9.30-12.15. Sisään pääsee toimiston ovesta parkkipaikan puolelta. Mukaan saa tulla vapaasti mihin aikaan tahansa (soita kelloa tai puhelinnumeroon, jos ovi on jo mennyt lukkoon). Perhekahvilassa on rentoa perheiden yhdessä oloa, arkinen lounas jälkkäreineen, pieni opetuksellinen, musiikillinen hetki sekä mahdollisuus asioiden jakamiseen ja rukoukseen. Tervetuloa äidit, isät, isovanhemmat ja muut huoltajat lasten ja lastenlastenne kanssa!

Lisätietoja Jarno Omar, p. 040 466 5672.

WARKKI-ILLAT
Varhaisnuorten oma ilta.
Lue lisää täältä

ROYAL RANGERS
Jos erätaidot, retkeily ja luonto kiinnostavat sinua – tule mukaan Rangereihin!
Lue lisää Royal Rangers -toiminnasta

KESÄLEIRIT
Haluamme tarjota lapsille sopivassa paketissa evankeliumin ilosanomaa ja hauskaa tekemistä sekä vahvistaa lapsen uskoa ja ystävyyssuhteita. Valittavana on lastenleiri nuoremmille ja varkkileiri hieman isommille. Leireillä haluamme kertoa sanoin ja teoin rakastavasta ja turvallisesta Taivaan isästä, joka voi antaa jokaiselle lapselle parhaan mahdollisen elämän ja ikuisuuden.

Ilmoittaudu leirille täältä